A blogról

Ez egy szókimondó blog, ami a nemi életemről mesél a kezdetektől napjainkig. Prűd emberek ne olvassák!

Balázska-folytatás

2012.05.25. 11:27

szerző: bemaor

Ott állt a kádban, velem szemben, és azt se tudta merre nézzen. Tök cuki volt.
-Nem eszlek meg, csak tusolunk, jó?
-Csak tusolunk?-a hangja csalódott volt. Kinevettem. Oldandó a feszültséget, kikaptam a kezéből a zuhanyrózsát, és az arcába fröcsköltem vele a vizet. Benne volt a hülyeségben. Amikor már test-test ellen ment a harc, hirtelen megállt, magához húzott, és megcsókolt. Hozzásimultam, éreztem, hogy tettre kész! Elléptem tőle, kiszálltam a tus alól, magamra tekertem egy törölközött, és egy biccentéssel jeleztem neki, hogy kövessen. Előre futott, és ahogy elment mellettem a fenekemre csapott egy nagyot. Hangosan röhögött, amikor szidkozódtam. A hálóban már a takaró alatt feküdt, mire beértem. Rettenetesen izgult. Annyira cuki volt. Ott eldöntöttem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy neki szép emlék legyen az első. (mint nekem :) )
Bebújtam mellé, csókolóztunk. Esetlen volt.
-Mond, hogy mit csináljak, hogy neked jó legyen.
-Azt majd később! Ez most rólad szól édes!-Válaszoltam. Hátra nyomtam, felhúztam neki a gumit, fölé kerekedtem, és óvatosan beleültem. Előtte is éreztem, a padnál, hogy nagy van neki, de látványra is brutál volt. Hát még beleülni.(ezzel kisfiam tarolni fogsz!)
Lassan mozogtam. Közben néztem az arcát. Minden rezdülésére figyeltem Ahogy változott a mimikája, a levegő vételének a tempója, én úgy változtattam a ritmuson. Elég sokáig bírta. Amikor elélvezett, kidagadtak az erek a nyakán, összeharapta a szája szélét, és hatalmasat nyögött. Ez volt az első alkalom, hogy ennyire részletesen megfigyeltem egy férfit aktus közben. Lefordultam róla, hozzá bújtam, és simogattam a mellkasát.
-Köszönöm.-súgta.
Egy órát beszélgettünk még, majd elaludtunk.
A simogatásra ébredtem. Délután volt már.
-Nem tudsz maradni holnapig?
Pár telefon(anyáméknak, munkahelyre), és maradtam.
Délutáni szex. Bátrabb lett. Fölém hajolt, és megkefélt. Ritkán kellett szólnom, hogy a ritmuson, meg a mélységen változtasson. Amikor mondtam neki, hogy elélveztem rettenetesen boldog és büszke volt.
Kora este kimentünk a vízhez. Fürödtünk. Fagyiztunk. Pancsoltunk, meg fejeseket ugrottunk. Annyira felszabadultan játszottam vele, mint egy ovis. Besötétedett. Bent voltunk a vízben. Levettem a fürdőruhám, és hozzávágtam. Futás! Jött utánam, és közben ő is megszabadult a gatyájától. Átöleltem a lábammal a derekát. Pár perc alatt elment.
Az éjszakát végig kérdezgette. Úgy éreztem magam, mint valami tanító néni. Egyre bátrabb lett. Én meg adtam neki az instrukciókat. Amikor épp nem állt neki, akkor más módon szerzett örömet. Bátran mondtam neki véleményt. Tudtam, hogy számít a szavam.
Annyira kicsinált hajnalra, hogy az utolsó aktusnál már teljesen ernyedten feküdtem, amikor rám mászott hátulról. Betérdelt a két lábam közé. két kézzel megemelte a csípőm, és berakta.
-Hátulról is akarom!-mondta
Biztos az új látványtól izgult be annyira, de teljesen bevadult. Az egyik kezével a csípőmet tartotta megfelelő magasságban, a másikkal belekapaszkodott a hajamba, és megfeszített, mint egy íjat. Durván kefélt. Nem szóltam, így is kell néha. Akkorra már több meneten túl voltunk. Sokáig bírta. (túl sokáig!:) )
Vergődtem a kezei között, amikor elélveztem. Úgy éreztem magam, mint akinek leszakad a méhe. Még pár percig rajtam feküdt.
-Nem akarom abbahagyni.
-Pedig itt az ideje.
-Mi van nagy szájú? Feladod?
-Idióta! Már csak egy dolog van, amit nem kaptál meg!
A hátára löktem, és pornófilmeket meghazudtoló módon szoptam le.
Összebújva aludtunk. Másnap reggel együtt mentünk haza. A házunk előtt búcsúcsók.

A mai napig jóban vagyunk. Abszolút barát lett!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szex-kalandok.blog.hu/api/trackback/id/tr864545339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása